Els Castellers de Berga escullen les noves juntes


Els Castellers de Berga escullen les noves juntesIgnasi Ballús serà el president i Ramon Prat i Eloi Cortès seran els caps de colla. A l’assemblea general celebrada al Cine Catalunya el dissabte 2 de febrer de 2019, es va tancar l’any 2018 on el president Ignasi Ballús va presentar el seu informe i també ho va fer el cap de colla Xisco Bonet.
En la segona part de la trobada es van presentar la junta tècnica i la junta directiva, un projecte de 2 anys. Els estatuts dels Castellers de Berga marquen mandats d’1 any però el projecte igualment és pensat pel 2019 i 2020. Els Castellers de Berga tindran per primera vegada dos caps de colla: Prat i Cortès. Ramon Prat va ser el primer cap de colla dels berguedans el 2013 i 2014 i Cortès té experiència com a màxim responsable de la colla universitària Emboirats de Vic.
Ignasi Ballús continua encapçalant la junta directiva, amb alguns canvis entre els seus components.

El relleu no ha estat fàcil

L’assemblea del 2 de febrer és la tercera convocada per renovar les juntes directiva i tècnica. En una primera assemblea el 16 de desembre no es va presentar cap candidatura. Una segona assemblea convocada pel 19 de gener no es va arribar a celebrar perquè s’estaven muntant les candidatures i no s’arribaven a complir els terminis que marquen els estatuts. Aquella assemblea del 19 de gener es va posposar pel 2 de febrer, en la qual s’han escollit els equips.

Inici d’assajos

El divendres 8 de febrer és el primer dia d’assaig, a partir de les 7, al Cine Catalunya. Tot i que ja es va fer un assaig conjunt el 25 de gener amb la Colla Castellera de Cerdanya, els assajos de dimarts i divendres començaran aquesta setmana, a partir del dia 8.