Els Castellers de Berga es presenten


Els Castellers de Berga es presentenEn motiu de la Fira de Maig, els Castellers de Berga han fet la primera aparició pública: 8 pilars de 4 carregats i descarregats. Dues rondes de 2 pilars cadascuna al matí i dues més a la tarda.
El bateig oficial de la colla serà el dissabte 7 de juliol de 2012, a la tarda, a la Plaça de Sant Pere de Berga. En la primera actuació completa, els Castellers de Berga estaran acompanyats per Castellers de Solsona i Castellers de Sabadell.
La primera colla castellera del Berguedà també ha escollit color de camisa i escut. 911 persones han votat durant tot el dia les 4 propostes finalistes d’un total de 25 presentades al concurs. Hi ha hagut 2 nuls, 6 vots en blanc, 111 per a la proposta A, 558 per a la B, 151 per a la C i 83 per a la D. L’autor de la proposta guanyadora és Arnau Borràs, de Berga. La camisa de color blau s’estrenarà en el bateig del juliol.

Castellers de Berga ha iniciat una campanya de socis. Per una quota de 20 €/any es pot donar suport econòmic al projecte.
Els assajos de la colla continuen aquest divendres a les 8 del vespre i diumenge a les 5 de la tarda, al gimnàs de l’Escola Santa Eulàlia. Les portes són obertes i es fa una crida a tots els berguedans que s’hi vulguin sumar.

Totes les propostes presentades al Concurs d’Escuts: