Els Castellers de Berga descarreguen el desè 3 de 7 de la temporada


Els Castellers de Berga descarreguen el desè 3 de 7 de la temporadaEls berguedans van actuar a Sabadell, a casa dels seus padrins. Dissabte 12 d’octubre, els Castellers de Berga van actuar a la Plaça Doctor Robert, a Sabadell. Era la diada de vigílies de la diada dels Castellers de Sabadell que se celebra el diumenge 13. Els berguedans van actuar al costat dels padrins Castellers de Sabadell, els Castellers de Santpedor i els Castellers de Montcada i Reixac.

Els Castellers de Berga van descarregar per segona actuació consecutiva el 3 de 7. Era el 10è descarregat de la temporada. A Sabadell, també hi van descarregar el 4 de 6 amb agulla i el 4 de 6. Els Saballuts van descarregar el 5 de 7, el 7 de 7 i el 4 de 7. Els de Sanpedor i Montcada van descarregar castells de 6 pisos.

La propera actuació dels berguedans serà el dissabte 26 d’octubre, a la Plaça Viladomat de Berga, juntament amb Tirallongues de Manresa i la Jove de Barcelona. Després d’aquesta diada també hi ha organitzat un concert on destaca l’actuació de The Gramophone Allstars Big Band. Les dues últimes actuacions de la temporada seran a Manresa el 3 de novembre i a Vic el 10 de novembre.