Els Castellers de Berga descarreguen 3 castells de 7 pisos a Granollers


Els Castellers de Berga descarreguen 3 castells de 7 pisos a GranollersEls berguedans no poden amb el 2 de 7 que queda en intent. En una diada a la Plaça Porxada, els de la camisa blava s’han estrenat a la capital del Vallès Oriental: mai abans en els 10 anys d’història havien actuat a Granollers. Han compartit diada amb els Minyons de Terrassa, els Castellers de Sant Cugat i els locals Xics de Granollers.

Els Castellers de Berga han començat la diada descarregant el quart 5 de 7 d’aquesta temporada. En segona ronda arribava el gran repte però no s’ha assolit exitosament al no completar el 2 de 7. Després d’un intent desmuntat, a la segona oportunitat el castell ha caigut. Feia 3 anys (comptant la inactivitat de la pandàmia) que no queia un castell dels Castellers de Berga. Concretament, va ser també en el 2 de 7 carregat a Vic, el 10 de novembre de 2019. No s’han de lamentar lesions greus més enllà dels cops ocasionats per l’intent fallit. Després de la caiguda, els blaus han tret l’orgull i han descarregat el 4 de 7 i el 4 de 7 amb l’agulla, arribant als 21 castells de 7 pisos descarregats enguany.

Els Castellers de Berga tanquen la temporada amb l’actuació del dissabte 12 de novembre, a la Plaça de Sant Pere de Berga, en solitari. Serà la II Diada Xavi Batriu per recordar el casteller que va morir el febrer de 2020.

4 de 7 dels Castellers de Berga, a Granollers