Els Castellers de Berga completen el 3 i el 4 de 7 a Barcelona


Els Castellers de Berga completen el 3 i el 4 de 7 a BarcelonaAl Portal de l’Àngel, els berguedans han actuat amb els Castellers de Barcelona i els Castellers de Cerdanyola. Diumenge 7 d’abril de 2019, els Castellers de Berga van tornar a actuar a la Diada de Can Jorba després de fer-ho també el 2014 i el 2015. Es tractava de la segona actuació de la temporada per als berguedans, després de debutar fa 15 dies a Gironella. L’actuació a Barcelona dels de la camisa blava ha estat destacada descarregant el 3 d e 7 i el 4 de 7. Han tancat la diada amb el 4 de 6 amb agulla.

Els Castellers de Barcelona, per la seva banda, han descarregat el 5 de 7, el 4 de 8 i el 7 de 7. Els de Barcelona celebren, enguany, el seu 50è aniversari. Els Castellers de Cerdanyola també han descarregat el 3 i el 4 de 7 (com els berguedans) i també el 3 de 6 amb agulla.

La propera actuació dels Castellers de Berga serà el dissabte 13 d’abril a Guissona, amb els Margeners de Guissona i els Carallots de Sant Vicenç dels Horts. Després de Setmana Santa, les actuacions tornaran el cap de setmana del 4 i 5 de maig on faran doblet: dissabte 4 a la Fira de Maig de Berga i diumenge 5 a la Fira de Primavera de Navàs.