Els Castellers de Berga brillen en la diada del 6è aniversari


Els Castellers de Berga brillen en la diada del 6è aniversariEls berguedans hem confirmat l’excel.lent estat de forma i hem completat la millor diada de la temporada 2018. A la Plaça de Sant Pere, a Berga, hem descarregat 2 pilars de 4, el 5 de 7, el tercer 2 de 7 de la temporada, el 7 de 7, 2 pilars de 5 simulanis i 3 pilars de 4 per acabar. L’anterior setmana, a Bagà, ja vam signar una magnífica actuació i aquesta tarda hem anat una passeta més enllà. Acabem un primer tram de la temporada on hem anat de menys a més i acabem de la millor manera. A partir del setembre, es treballarà per mantenir aquest nivell alt i s’intentarà tornar a descarregar el 4 de 8. Amb aquesta actuació, marxem de vacances. Tornem als assajos a mitjans d’agost i la següent actuació serà l’1 de setembre, a Artés.
Aquestes darreres setmanes, els Castellers de Berga hem fet els deures i ens hem situat a un alt nivell que, de moment, ens classifica per a la sessió de dissabte del Concurs de Castells, a la Tàrraco Arena Plaça. El sistema de puntuació es tanca el 31 d’agost i ara dependrà de les altres colles que anem a Tarragona o no.
A la diada del 6è aniversari també hi han participat els Sagals d’Osona i els nostres padrins, els Castellers de Sabadell. Els Sagals han descarregat tres castells de 7, després de la magnífica actuació que van fer la setmana anterior a la Festa Major de Vic. Els Saballuts han descarregat el 4 de 8 com a millor castell.
Descansem, carreguem piles i tornem a la feina d’aquí un mes.