El Torneig Casteller de Futbol 2019 se celebrarà a Berga


El Torneig Casteller de Futbol 2019 se celebrarà a BergaEls Castellers de Berga serem els organitzadors de la 18a edició del Torneig Casteller de Futbol. L’últim cap de setmana de febrer, el dissabte 23 i el diumenge 24, la capital berguedana acollirà l’esdeveniment esportiu que pot reunir més de 1500 persones.
El Torneig Casteller de Futbol és un esdeveniment anual, organitzat per una colla castellera cada any, amb l’objectiu d’estrènyer vincles entre totes les colles castelleres existents arreu. L’afició als castells no és incompatible amb altres aficions tan sanes i saludables com és l’esport i, especialment, el futbol.
L’Associació del Comissionat del Torneig Casteller és un grup de persones que vetllen per la celebració del torneig i el seu correcte funionament.
L’edició del 2019 se celebrarà a Berga i estarà organitzada per la colla de la camisa blava, amb la coorganització de l’Ajuntament de Berga i la col.laboració d’altres organismes i entitats. Està previst que hi participin 48 equips de futbol sala representants de 48 colles castelleres.
Comença el compte enrere. Ja des d’ara, podeu seguir les informacions a torneig.castellersdeberga.cat i a les xarxes socials. Anirem informant de totes les novetats. Esperem veure-us a tots el 23 i 24 de febrer, a Berga.