El primer 4 de 7 amb agulla de la temporada


El primer 4 de 7 amb agulla de la temporadaA l’actuació d’avui diumenge 6 de maig, emmarcada dins els actes de la Fira de Maig de Berga, hi hem descarregat el primer 4 de 7 amb agulla de la temporada.
La pluja també ha fet acte de presència a Berga però no ha alterat el funcionament de la diada castellera. Els Nyerros de la Plana eren la colla convidada a la Plaça Doctor Saló. Després de 2 pilars de 4 inicials, hem descarregat un 4 de 7. En segona roda, hem hagut de treballar de valent el 4 de 7 amb agulla però també hem aconseguit l’objectiu de descarregar-lo. En tercera roda, volíem estrenar el 3 de 7 amb agulla aquesta temporada però no ha estat possible. Primer hem desmuntat el castell només amb terços col.locats i, en una segona ocasió, hi havia tota la canalla a dalt però no hem completat el pilar de 5 del mig de l’estructura del 3.
Per la seva banda, els Nyerros de la Plana han descarregat un 3 de 6, un 2 de 6 i el 3 de 6 amb agulla ha quedat en intent ja que el castell ha caigut abans que l’enxaneta fes l’aleta. Degut a aquesta caiguda, l’ambulància ha traslladat algun contusionat a l’hospital i els caps de colla han decidit donar la diada per finalitzada.

Ha estat un cap de setmana intens pels Castellers de Berga ja que el Cine Catalunya ha bullit d’activitat. Dissabte al vespre, unes 180 persones van presenciar un magnífic espectacle de circ dels professors de LaCrica, avui diumenge 80 castellers hem dinat al cine i, a la tarda, 150 persones més han vist l’obra de l’Agrupació Teatral la Farsa “Mans enlaire!”. I és que “Amb el Cine, hi guanyem tots”

Gràcies a tothom qui ha vingut al Cine Catalunya a veure “Mans enlaire!” Ens ho hem passat molt bé 😄 #berga #teatre pic.twitter.com/JXvcFM4sZ2

— La Farsa 🎗 (@lafarsaberga) 6 de maig de 2018