El 1r 4d8 descarregat


El 1r 4d8 descarregatEl dissabte 15 de juliol de 2017 hem celebrat la diada del 5è aniversari dels Castellers de Berga. El 7 de juliol de 2012 ens batejàvem a la mateixa Plaça de Sant Pere, acompanyats, llavors, dels padrins Castellers de Sabadell i Castellers de Solsona. Avui hem estat acompanyats dels Castellers de Sabadell i la Jove de Sitges.
Es respirava l’ambient de les grans ocasions i així ha estat. Després de 2 pilars de 4 d’entrada, hem descarregat el 5 de 7. En segona roda, arribava el moment culminant. Després de desmuntar un peu del 4 de 8, el castell ha tirat amunt amb silenci a la plaça i màxima concentració. El 4 de 8 s’ha mostrat molt segur durant tot el desenvolupament, demostrant així la feina als assajos. El vam carregar per primera vegada al Concurs de Castells de Tarragona, l’octubre del 2016. Avui l’hem descarregat. I ha esclatat l’eufòria. En tercera ronda, hem fet un intent desmuntat del 2 de 7 i, finalment, hem tancat descarregant el 4 de 7 amb l’agulla. Un vano de 5 i 10 pilars de canalla han posat el punt i final a la nostra actuació.
Per la seva banda, els Castellers de Sabadell han descarregat el 3 de 8, 2 de 8 amb folre i 4 de 8. I la Jove de Sitges, el 4 de 7 amb agulla, 3 de 7 i 4 de 7.
La celebració del 5è aniversari continua al Cine Catalunya amb un sopar per a totes les colles i diverses actuacions. 
Els Castellers de Berga aturem els assajos i les actuacions. Ens hi tornem a posar a mitjans d’agost. El 19 i 20 d’agost serem a l’inici de la Semana Grande de Bilbao.