Dos castells més de 7, a Gironella


Dos castells més de 7, a GironellaDiumenge 25 de març de 2018, hem actuat a Gironella, en el marc de la Fira del Motor. És una actuació que es repeteix cada any: per cinquena vegada consecutiva actuem, el mes de març, a l’Avinguda Catalunya de Gironella. Aquest 2018, ens hi han acompanyat els Picapolls de la Gavarresa, com ja ho van fer el 2016.
L’actuació de principis de primavera, ha estat marcada per un ambient festiu i un cap de setmana amb molta aigua. Finalment, s’ha obert una escletxa de sol i la diada castellera s’ha desenvolupat amb normalitat.
Els Castellers de Berga hem començat amb 2 pilars de 4 i, seguidament, hem descarregat el 3 de 7, el 4 de 7 i el 4 de 6 amb agulla. Per acabar, hem descarregat el segon pilar de 5 de l’any i 2 pilars de 4 més. L’actuació suposa un pas més respecte a la de l’anterior setmana a Igualada. Anem creixent en bona direcció.
Per la seva banda, els Picapolls de la Gavarresa, en la seva primera actuació de la temporada, han descarregat a Gironella el 3 de 6 i el 3 de 6 amb agulla, amb acotxaneta.
Al finalitzar la diada, estava previst que les dues colles dinéssim a l’exterior de la Font del Balç. Finalment, però, la pluja ha tornat a fer acte de presència i ens hem desplaçat al Cine Catalunya, a Berga.
Els Castellers de Berga assagem el dimarts 27 de març al Cine Catalunya i fem un breu parèntesi per Setmana Santa. Ens hi tornem a posar el dimarts 3 d’abril. La següent actuació és a la Fira de Primavera de Navàs, el diumenge 15 d’abril amb els Castellers de Santpedor.