Diada dels Quatre Fuets


Diada dels Quatre FuetsA les 12 del migdia entraven els pilars caminant de les tres colles, a la Plaça de Sant Pere. Molt  públic i cel sense núvols. El 3 de 6 per sota se’ns ha resistit en dues ocasions. Dos intents. La colla ha notat els nervis d’actuar a casa. En segona ronda hem descarregat el 5 de 6 i, en tercera ronda, ha arribat el plat fort: el 4 de 7. Per segona vegada a la nostra història hem descarregat aquest castell de 7. La setmana passada el descarregàvem a la Festa Major de Puig-reig i avui l’hem millorat. Un 4 de 7 més tranquil, solvent i amb recorregut. Per sortir de plaça amb 3 castells, hem descarregat el 3 de 6. I per tancar la diada el segon pilar de 5 de la temporada i 4 pilars de 4 a la vegada.

Castellers de Sabadell han descarregat el 3 de 8, el 5 de 7, el 4 de 7 amb l’agulla i el pilar de 5. Els de Sabadell també han alçat un pilar de dol en memòria del seu company Lluís Salvador. I Castellers de Barcelona han descarregat el 3 de 8, el 4 de 8, el 4 de 7 amb l’agulla i el pilar de 5. Gairebé 500 castellers a la Plaça de Sant Pere a la Diada dels Quatre Fuets. 
Malgrat no haver començat l’actuació amb bon peu, la colla ha mostrat caràcter i maduresa per afrontar un 4 de 7 molt segur que permet pensar en els propers castells de 7 pisos que segur que arribaran.