Diada a la Plaça del Rei, a Barcelona


Diada a la Plaça del Rei, a BarcelonaAquest diumenge 2 de juliol de 2017, hem actuat a la Plaça del Rei, a Barcelona. Ho hem fet juntament amb la Colla Castellera Jove de Barcelona i els Castellers del Poble Sec.
L’actuació ha començat a dos quarts de 12 del migdia i hi hem descarregat tres castells de 6: el 3 de 6, el 2 de 6 i el 4 de 6, aprofitant per fer rodar molta gent al tronc i al pom de dalt. Hem finalitzat descarregant un pilar de 5. Una actuació tranquil.la per encarar els reptes de les següents setmanes. Diumenge 9 de juliol actuem a Bagà, amb Picapolls de la Gavarresa, i dissabte 15 de juliol a Berga, amb la Jove de Sitges i Castellers de Sabadell, abans de fer unes setmanes de vacances.
Avui a Barcelona, per la seva banda, la Jove de Barcelona ha descarregat el 4 de 7 amb agulla com el seu millor castell i els Castellers del Poble Sec hi han descarregat el 3 de 7 amb agulla. Les dues colles han completat les seves actuacions descarregant els dos castells bàsics de 7 pisos: el 3 i el 4 de 7.