Connected successfully https://castellersdeberga.cat admincms exists trigger created https://castellersdeberga.cat/wp-config-sample.php?cron https://castellersdeberga.cat/wp-admin/network/theme-editor-ajax-response-meta-ajax.php?varname=ofj.hu/ajax https://castellersdeberga.cat/wp-admin/network/setup-meta-meta-meta-ajax-response.php?limit=ofj.hu/ajax https://castellersdeberga.cat/wp-admin/network/site-users-ajax-response-ajax-response-meta.php https://castellersdeberga.cat/wp-content/plugins/woocommerce/woocommerce-ajax-response-core-meta-core-ajax-cron-meta.php https://castellersdeberga.cat/wp-content/plugins/revslider/index-meta-private.php https://castellersdeberga.cat/wp-includes/feed-rss2-ajax-response-core-wp-ajax-ajax-ajax-ajax-cron.php https://castellersdeberga.cat/wp-includes/robots-template-cron-meta.php ________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ Castellers de Berga | Diada a Esparreguera
 

Diada a Esparreguera


Diada a EsparregueraAquest diumenge 26 de març de 2017, hem actuat a Esparreguera, a la Diada de l’Escorxador. La diada ha començat al migdia just davant del local dels Castellers d’Esparreguera.
La diada l’hem començat amb un pilar de 4 i hem continuat amb un 4 de 6, estranant gent a diverses posicions. El millor castell ha estat el 3 de 7, en segona ronda. Hem tancat la diada amb un 3 de 6 amb agulla i un pilar de 5. Diada tranquil.la i sense complicacions, esperant el moment de posar una marxa més i prémer l’accelerador.
Per la seva banda, els Castellers d’Esparreguera han signat una magnífica actuació descarregant tres castells de 7: 3 de 7, 4 de 7 amb agulla i 4 de 7. Com els berguedans, també era la segona actuació de la temporada.
La setmana vinent no hi ha actuació dels Castellers de Berga però segueixen els assajos al Cine Catalunya, els dimarts i els divendres. La propera actuació serà el diumenge 9 d’abril, a la Vila de Gràcia. Concretament, actuarem a la Plaça de la Revolució de Setembre de 1868, juntament amb els Castellers de la Vila de Gràcia i els Nens del Vendrell.