Concurs d’instagram #unamadecastells


Concurs d’instagram #unamadecastellsConcurs instagram
Etiquetes concurs: #unamàdecastells i #5anyscdberga

BASES DEL CONCURS
1. OBJECTE. El concurs fotogràfic  del 5è aniversari dels Castellers de Berga consisteix a publicar fotografies castelleres dels CdBerga, amb l’etiqueta # unamàdecastells i #5anyscdberga a la xarxa Instagram.
2. TERMINI. El concurs s’iniciarà el dia 7 de juliol 2017 i finalitzarà el dia 5 de novembre de 2017. No s’admetran a concurs fotografies publicades més enllà d’aquesta data.
3. FORMA DE PARTICIPACIÓ. Per participar en el concurs s’haurà de tenir un compte a Instagram amb un perfil públic i respectar les condicions d’aquesta xarxa (http://instagram.com/legal/terms/).

Els participants hauran de:
-Realitzar una fotografia d’ambient casteller en la que aparegui algun element que permeti identificar la colla castellera de Berga.
-Etiquetar la fotografia amb els hashtags #unamàdecastells i #5anyscdberga
 – No hi ha limitació de quantitat de fotografies per participant.

Els Castellers de Berga es reserven el dret de fer difusió i de publicar les fotografies presentades al concurs a les seves pàgines a Internet i a les seves xarxes socials.
4. PREMIS.  El premi consistirà en un lot de material de la colla castellera i la impressió de la imatge guanyadora. Laparticipació en el concurs suposa l’acceptació íntegra de totes les bases.
5. SELECCIÓ DE PROPOSTES GUANYADORES. Un jurat integrat per persones vinculades a la institució s’encarregarà de seleccionar els guanyadors, tenint en compte el nombre de likes que rebin així com l’originalitat de la imatge i el seu valor estètic.
6. COMUNICACIÓ ALS GUANYADORS. L’organització es posarà en contacte amb les persones guanyadores mitjançant el seu perfil a Instagram, deixant un comentari a les fotografies guanyadores i els donarà instruccions per posar-s’hi en contacte i facilitar-ne el nom, els cognoms, el número de telèfon i l’adreça postal.

La llista de guanyadors es publicarà al web i a les xarxes socials, i es farà públic durant la festa de final de temporada.