Comencem a Gironella


Comencem a GironellaPer quart any consecutiu, la primera diada de l’any dels Castellers de Berga ha estat a la Fira de Sant Josep, a Gironella, a l’inici de la primavera. En aquesta ocasió ens hi han acompanyat els Castellers de Castelldefels.

Enmig de la fira, en una Avinguda Catalunya amb molt ambient i una temperatura per sobre dels 20 ºC, hem començat alçant dos pilars de 4. En primera ronda hi hem descarregat un 3 de 7 d’una molt bona execució, gairebé impecable. Hem continuat descarregant un 4 de 7. El 5 de 6 ha estat el nostre últim castell. Hem descarregat també un pilar de 5 i dos pilars de 4 més.
Els Castellers de Castelldefels, per la seva banda, han descarregat el 3 de 6, el 2 de 6 i el 4 de 6. Han començat la diada amb un pilar de 4 i l’han tancada amb un pilar de 5.
Després de la diada a Gironella, blaus i grocs hem dinat al Cine Catalunya, a Berga.
La setmana vinent, els Castellers de Berga continuem amb les actuacions. Diumenge 26 de març serem a Esparreguera. Per començar a ambientar aquest principi de temporada, divendres 24 de març tindrem el concert de Feliu Ventura, Xerramequ i els Aborígens, després de l’assaig, al Cine Catalunya.