Celebració del 1r aniversari


Celebració del 1r aniversariEl 7 de juliol de 2012, els Castellers de Berga vestíem per primera vegada la camisa blava. Fou un bateig emotiu i vibrant, a la plaça de Sant Pere, amb els nostres padrins: Castellers de Solsona i Castellers de Sabadell.
Un any després, celebrem el primer aniversari. Serà dissabte 20 de juliol i hi haurà actes durant tot el dia, per a totes les edats i oberts a tothom. A 2/4 d’11 del matí, una cercavila amb els grallers i timbalers recorrerà els principals carrers fins a arribar a la plaça del Forn on, a les 12 del migdia, començarà un espectacle d’animació infantil amb Dani Magyk. A 2/4 de 7 de la tarda, castells a la plaça de Sant Joan amb Castellers de Solsona, Salats de Súria i Castellers de Berga. Després del sopar de les tres colles a l’edifici del Casal de la Gent Gran (a la mateixa plaça de Sant Joan), concert gratuït a la plaça del Forn, amb Skàndol Públic, Oques Grasses i PD Urrixic.
Diumenge 21 de juliol, els Castellers de Berga serem també a la Diada del Pi de les Tres Branques, a Castellar del Riu. Amb aquesta actuació, es tancarà la primera part de la temporada i començaran unes setmanes de vacances castelleres.