Castells de 7 a Sabadell


Castells de 7 a SabadellDissabte 26 d’octubre, actuació davant del local dels Saballuts. Per primera vegada, les 3 colles del bateig dels Castellers de Berga es tornaven a trobar en una actuació. Els berguedans actuaven amb els seus padrins: Castellers de Sabadell i Castellers de Solsona. Però abans, Barça-Madrid en pantalla gegant al local de la colla amfitriona. A les 8 començava l’actuació, les vigílies de la diada dels Castellers de Sabadell del diumenge 27 d’octubre.
Els Saballuts van descarregar el 2 de 7, el 3 de 8 i el 7 de 7, pensant en afegir-hi un pis més a la diada de l’endemà. Castellers de Berga van descarregar l’anomenada “clàssica de 7”, composada pels castells: 3 de 7, 4 de 7 i 2 de 6. Amb aquests 2 castells de 7, els berguedans ja sumen 21 castells de 7 pisos. Els solsonins van descarregar el 4 de 6, 2 de 6 i 3 de 6. Un sopar a l’aire lliure, aprofitant les suaus temperatures, va cloure la jornada entre padrins i fillols.
La temporada es va acabant. Castellers de Berga farà les dues darreres actuacions el cap de setmana vinent. El dissabte 2, actuen a la Plaça del Poble Vell, a Súria, amb Salats de Súria i Tirallongues de Manresa. I diumenge 3, a Centelles, amb Sagals d’Osona, Castellers de Sant Cugat i Xerrics d’Olot.
  .