Castells de 7 a Barcelona


Castells de 7 a BarcelonaDiumenge 12 d’abril vam actuar davant de Can Jorba, al Portal de l’Àngel, a Barcelona. L’actuació commemora els antics concursos de castells que, als anys 60, organitzava la casa comercial Jorba-Preciados. Ben acompanyats per Minyons de Terrassa i Castellers de Barcelona, vam descarregar-hi el 3 i el 4 de 7 i el tercer castell va ser el 5 de 6. Ambient primaveral i festiu al rovell de l’ou de la capital catalana. Molts turistes entre el públic que demanaven què són això dels castells i molts corredors i acompanyants provinents de la Cursa del Corte Inglés, a pocs metres de l’actuació.
Per la seva banda, els Minyons van descarregar el primer castell folrat de l’any: el 2 de 8 amb folre, 3 i 4 de 8 i pilar de 6, mentre que els de Barcelona van descarregar 3 i 4 de 8 i el 2 de 7. Les tres colles tornarem a coincidir el diumenge 31 de maig a la Plaça de Sant Pere, a Berga, en la Diada dels Quatre Fuets.
La nostra propera actuació serà aquest diumenge 19 d’abril on participarem a la Fira de Primavera de Navàs. És la quarta vegada que actuem a Navàs i la tercera consecutiva que ho fem a la Fira de Primavera. Diumenge 19, a les 5 de la tarda, al Passeig Ramon Vall, en solitari.