Castells al 5è Berguedà Folk


Castells al 5è Berguedà FolkDissabte 14 de setembre, vam participar a la cinquena edició del festival de música i dansa tradicional Berguedà Folk. Cal Pons (Puig-reig), l’antiga colònia industrial del riu Llobregat, es va convertir en la seu del 300 participants durant tot el cap de setmana. La meitat dels inscrits, aproximadament, no eren catalans. Italians, belgues, holandesos i francesos van presenciar les construccions de Castellers de Berga i, en molts casos, també van participar activament a les pinyes. Per a molts d’ells era la primera vegada que vivien en directa aquesta expressió cultural Patrimoni de la Humanitat.

Els Castellers de Berga vam descarregar un pilar de 4, el 4 de 6, el 3 de 7, el 2 de 6 i 2 pilars de 4. Vam descarregar el segon 3 de 7 del nostre historial i, sumant els 8 4 de 7, ja sumem 10 castells de 7 descarregats.
Dimarts 10 de setembre, vam participar també a la 7a Marxa de Torxes de Berga. A la Plaça de Sant Pere vam alçar 4 pilars de 4.

La propera actuació arribarà el diumenge 29 de setembre. Dins els actes de ela Fira Terrània, actuem a Montblanc juntament amb Torraires de Montblanc i Castellers de Castelldefels. El cap de setmana del 5 i 6 d’octubre arriben dos plats forts: dissabte 5 actuació a la Plaça Viladomat, a Berga, i diumenge 6 serem al Concurs7 de Torredembarra, amb 11 colles més.

.