Castells a Solsona i Igualada


Castells a Solsona i IgualadaCap de setmana complet dels Castellers de Berga, amb doble actuació a Solsona i Igualada.

Dissabte 29 de juny, vam ser a la diada de celebració del segon aniversari dels Castellers de Solsona, els nostres padrins. També compartíem la Plaça de l’Ajuntament de Solsona amb Sagals d’Osona. A Solsona hi vam descarregar pilar de 4, 4 de 6, 3 de 6, 2 de 6 i pilar de 4. Els solsonins van celebrar l’aniversari amb els seus millors castells. La festa va continuar a la Sala Polivalent, amb un sopar de germanor per a les tres colles i música en directe. Per molts anys, padrins.
Diumenge 30 de juny, a Igualada. Ens retrovàvem amb els Moixiganguers i actuàvem per primera vegada amb Castellers del Poble Sec. Dotze del migdia, plaça Pius XII i un sol que estavella. Diada de màxims per a les tres colles. Moixiganguers va fer la 3a millor actuació de la seva història amb el 4 de 8 i el 2 de 7 descarregats i carregant el 7 de 7. Castellers del Poble Sec va descarregar el 4 i el 3 de 7 i va carregar el 2 de 7. Nosaltres vam descarregar el nostre quart 4 de 7 en poc més d’un mes, el 3 de 6 i un 2 de 6 molt estable. A més de tornar a descarregar el pilar de 5.
Cap de setmana intens de castells. Tornem a  lluïr camisa diumenge 14 de juliol. Serem el migdia a la Festa Major de Cal Rosal i a la tarda a Sant Cugat del Vallès, amb Margeners de Guissona i Castellers de Sant Cugat. I, aviat, el nostre primer aniversari: el 20 de juliol, a Berga.