Castells a la Segarra


Castells a la SegarraDiumenge 26 d’abril, hem actuat a Guissona, convidats per la colla local. El març de 2013 ja hi havíem actuat. A la Diada de Sant Jordi del 2015, la que commemorava el 8è aniversari dels Margeners de Guissona, també hem compartit plaça amb els Castellers d’Esparreguera, amb qui encara no havíem coincidit.
Després dels pilars inicials, hem descarregat un 4 de 7, amb estrenes i proves als pisos superiors. Els següents castells descarregats han estat el 4 de 6 amb agulla i el 2 de 6, tots dos castells pensant en poder-hi afegir un pis més. Els d’Eparreguera han descarregat el 3 i el 4 de 7 i els Margeners de Guissona han signat una actuació extraordinària, confirmant el seu excel.lent estat de forma: 4 de 7 amb agulla, 2 de 7 i un espectacular 3 de 7 aixecat per sota. Per acabar-ho de fer rodó, el temps ha acompanyat: ha plogut abans i després de l’actuació però hi ha hagut més de dues hores de treva, coincidint amb la diada.
Els Castellers de Berga actuem divendres 1 de maig, a la Fira de Maig de Berga, l’espai on ens vam presentar ara fa 3 anys aixecant els primers pilars. A l’actuació d’aquest divendres, ens hi acompanyaran els nostres padrins Castellers de Solsona. L’assaig de dijous 30 d’abril, si el temps ho permet, serà a l’aire lliure, al mateix Passeig de la Indústria.