Castells a la platja


Castells a la platjaDesprés del parèntesi de la Patum, aturant els assajos i les actuacions, els Castellers de Berga es van tornar a posar la camisa per actuar a Badalona, al Barri del Front Martítim, just a tocar a la platja, ben a prop del Pont del Petroli i la fàbrica d’Anís del Mono.
Mitja colla va aprofitar el matí per anar a la platja ja que l’actuació era a les 6 de la tarda. La colla local eren els Castellers de Badalona, que van signar una excel.lent actuació descarregant tres castells de set pisos. Els berguedans van descarregar el 4 de 6, el 3 de 6 i el 3 de 6 amb l’agulla. Tornant a recuperar sensacions de cara a l’actuació del segon aniversari de la colla, el proper 19 de juliol.
Diumenge 13 de juliol, els Castellers de Berga, acompanyats dels Castellers de Santpedor, actuaran a la Plaça Galceran de Pinós de Bagà, dins els actes de la Setmana Medieval. Serà l’actuació prèvia a l’aniversari dels berguedans: dissabte 19 de juliol, a la Plaça Sant Pere de Berga, amb Castellers de Sabadell i Moixiganguers d’Igualada.