Castells a la Fira


Castells a la FiraJust tres anys després que els Castellers de Berga ens presentéssim en societat, hem tornat a actuar a la Fira de Maig de Berga, al Passeig de la Indústria, aquesta vegada acompanyats dels nostres padrins els Castellers de Solsona. Hem començat la diada descarregant dos pilars de 4 i el 4 de 7. El segon castell descarregat ha estat el 4 de 7 amb agulla, el primer d’aquesta temporada. En tercera ronda, hem afrontat el 5 de 7, el castell de màxima dificultat que fins ara hem aconseguit descarregar (la temporada 2015 en vam descarregar 4). Aquesta vegada, només l’hem aconseguit carregar. Quan sortia la canalla, el castell ha fet llenya. Per sort, només hem de lamentar alguna contusió lleu. El primer 5 de 7 el vam descarregar el 19 de juliol de 2014. Ens queda el repte de descarregar-lo aviat. Hem tancat la diada descarregant dos pilars més de 4 pisos.
L’assaig de la vigília el vam fer a l’aire lliure, al mateix Passeig de la Indústria. Un assaig molt complet i amb molta gent. A la Diada de la Fira de Maig també hem comptat amb un gruix important de camises.
Els Castellers de Solsona, per la seva banda, han descarregat el 4 de 6, el 3 de 6 i el 2 de 6.
Durant la Fira de Maig de Berga, la colla hem tingut un estand on hem donat informació als visitants. Al finalitzar la Fira, hem fet un sorteig d’un pilar entre els nostres col.laboradors de la campanya Aquí fem pinya 2015. L’afortunat ha estat La Crepe. Ens posarem d’acord amb l’establiment per aixecar-hi un pilar el dia i hora que convingui, com a mostra d’agraïment al suport rebut per part del comerç local.
Els Castellers de Berga descansem el proper cap de setmana i la propera actuació serà el dissabte 16 de maig, a la Barceloneta.