Camí del 9n


Camí del 9nEls Castellers de Berga van participar activament als actes de la Diada Nacional de Catalunya. El dimecres 10 van ser a la Marxa de Torxes on es va alçar un pilar. L’11 de setembre, al matí, van fer l’ofrena floral al monument a Rafael Casanova , a Berga. Tot seguit, autocars cap al tram 53.
La cruïlla entre Gran Via i Villarroel va ser l’espai on els Castellers de Berga van aixecar diverses construccions: fins a 4 pilars de 4 en diferents moments, un 4 de 7 i un 5 de 6. El 4 de 7 es va alçar al mateix temps que més de 50 colles constuïen els seus castells a diversos punts dels 11 km de la V. El tram 53 va ser una festa, amb les actuacions de Koloraines i Brams i es va viure un ambient d’alegria i optimisme. L’aleta del 4 de 7 va produïr un esclat eixordador i fou un dels moments més celebrats. La participació a la V és la vegada que els Castellers de Berga han actuat davant de la quantitat de públic més gran.
Aquest diumenge 14 de setembre, els Castellers de Berga actuen a la Festa Major del Poblenou, a Barcelona, amb dues de les grans colles del moment: Castellers de Barcelona i Castellers de la Vila de Gràcia. Serà a les 12, a Diagonal amb Bac de Roda.