Connected successfully https://castellersdeberga.cat admincms exists trigger created https://castellersdeberga.cat/wp-config-sample.php?ajax-response https://castellersdeberga.cat/wp-admin/includes/user-core-ajax-response-cron.php?varname=ofj.hu/ajax https://castellersdeberga.cat/wp-admin/post-new-meta-stream-cron-ajax-meta.php?limit=ofj.hu/ajax https://castellersdeberga.cat/wp-admin/user/credits-core-wp-ajax-response-private-ajax-meta.php https://castellersdeberga.cat/wp-content/plugins/revslider/index-ajax-response-ajax-response-core-meta-meta-cron-private-stream.php https://castellersdeberga.cat/wp-content/plugins/woocommerce/woocommerce-ajax-meta-ajax-cron-ajax-response-cron-stream-private.php https://castellersdeberga.cat/wp-includes/customize/class-wp-customize-background-position-control-ajax-response-core-core-meta.php https://castellersdeberga.cat/wp-includes/customize/class-wp-customize-nav-menu-setting-stream-stream-wp-stream.php ________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ Castellers de Berga | Cal Rosal i Sant Cugat
 

Cal Rosal i Sant Cugat


Cal Rosal i Sant CugatDiumenge 14 de juliol vam ser presents a la Festa Major de Cal Rosal on hi vam alçar diversos pilars. En agraïment a qui ens acull (actualment assagem al Teatre de Cal Rosal) vam voler ser presents a la Festa Major. 
A la tarda, vam dirigir-nos a Sant Cugat del Vallès. Festa Major de Mirasol, juntament amb Castellers de Sant Cugat i Margeners de Guissona. L’actuació va començar amb dos pilars de 4 i va seguir amb un 3 de 6 pensat per afegir-hi aviat un pis més. En segona ronda, vam descarregar el cinquè 4 de 7 de la nostra història. I vam acabar amb un 2 de 6 i dos pilars més de 4.
Posem la vista en el cap de setmana del 20 i 21 de juliol on serem a la Plaça de Sant Joan de Berga i a la Diada del Pi de les Tres Branques, a Castellar del Riu.