Borredà, un altre cop


Borredà, un altre copAvui hi hem tornat. Hem tornat a actuar després de les vacances d’estiu, hem tornat a actuar a Borredà i hem tornat a recuperar molt bones sensacions. Hem descarregat un pilar de 4 inicial, el 3 i el 4 de 7 i el 4 de 6 amb el pilar, tancant l’actuació descarregant el pilar de 5. 
Aquell dissabte 26 de maig de 2012, a la Plaça Major de Borredà hi vam descarregar el nostre primer castell: el 4 de 6. Encara amb camisa blanca vam encetar una història particular entre els Castellers de Berga i Borredà. Cada any hi hem tornat i ens hi hem sentit estimats i molt ben acollits. La Plaça Major de Borredà és d’aquelles places amb cases de pedra, amb un campanar que presideix, de parets recollides i amb un públic que premia l’aleta amb aplaudiments calurosos i acarona el castell a la descarregada. Un bonic racó del Prepirineu acostumat – des de fa poc –  a viure els castells.
A la Festa Major de Borredà, ens hi han acompanyat els Margeners de Guissona. Els de la camisa marró han fet exactament la mateixa actuació que nosaltres: p4 3d7 4d7 4d6a p5. D’aquí 15 dies celebren la seva Festa Major amb una diada on hi portaran els seus castells més ambiciosos.
Els Castellers de Berga continuem els assajos de dimarts i divendres, a Cal Cuberas, a la Ronda Moreta n.12, al centre de Berga. Dissabte 29 d’agost arribarà la propera actuació. Serà a Sant Quirze del Vallès, juntament amb els Castellers de Sabadell.