Bon inici a Gironella


Bon inici a GironellaEls Castellers de Berga hem encetat temporada aquest diumenge 22 de març, a Gironella, dins els actes de la Fira de Sant Josep. Molta pluja durant tot el cap de setmana però, diumenge al migdia, hi ha hagut una treva en el temps que ha permès que la diada castellera transcorregués al lloc i l’hora on estava prevista.
Els berguedans hem començat amb dos pilar de 4. Seguidament hem descarregat el 3 i el 4 de 7 i un 4 de 6 amb agulla, com a tercer castell. Per tancar l’actuació, pilar de 5 i dos pilars de 4 més. Molt bon inici descarregant els dos castells de 7 pisos amb solvència que ens fan encarar les properes setmanes amb optimisme.
Ens han acompanyat els Sagals d’Osona que també han signat una molt bona actuació descarregant el 3 de 7, 5 de 7 i 4 de 7. Els d’Osona tenen la vista posada a l’actuació de la setmana vinent, al Mercat del Ram de Vic, on tenen pensat encarar els primers castells de 8 pisos de la temporada.
Continuem assajant i posem la vista al proper mes d’abril on realitzarem 3 actuacions: a Barcelona, Navàs i Guissona. La propera actuació serà diumenge 12 d’abril al Portal de l’Àngel, a Barcelona. Compartim diada amb dues de les millors colles del país: Minyons de Terrassa i Castellers de Barcelona.

.