Aniversari feliç


Aniversari feliçEls Castellers de Berga van signar, dissabte 19, la millor actuació dels seus dos anys de vida. L’actuació somiada. Va ser a la diada del 2n aniversari, acompanyats per Moixiganguers d’Igualada i els padrins Castellers de Sabadell. En una tarda xafogosa d’estiu, la Plaça Sant Pere va ser l’escenari on els berguedans van realitzar una actuació espectacular. Després dels dos pilars de 4 d’entrada, van descarregar el 4 de 7 amb agulla, el 5 de 7 i el 7 de 7. Per acabar-ho d’arrodonir, per primera vegada, els berguedans van descarregar dos pilars de 5 simultàneament. El 5 de 7 també era la primera vegada que el descarregaven. L’alegria de la colla era més que justificada.
Moixiganguers d’Igualada van descarregar el 5 de 7, 4 de 7 amb agulla i 4 de 7 i Castellers de Sabadell el 3 de 8, 4 de 8 i 4 de 7 amb agulla.
Els Castellers de Berga encara no se’n van de vacances i els assajos continuen. Aquest dimarts assajaran a la Piscina d’Avià, a les 8 del vespre. A més, durant tot el dia, qui mostri el mocador de la colla  a l’entrada pagarà només 1 euro. Divendres, assaig al Teatre de Cal Rosal, com de costum. I dissabte, actuació a Solsona. A partir d’aquí, Castellers de Berga aturarà l’activitat durant 3 setmanes. La primera actuació després de vacances serà el divendres 22 d’agost a l’inici de la Festa Major de Casserres.

Els Castellers de Berga fan la seva millor actuació de la història – Nació Digital 

Els Castellers de Berga ja tenen el cinc – La Vanguardia

Els Castellers de Berga celebren el segon aniversari amb la seva millor actuació – Ràdio Berga 

Fotos Pau Corcelles – Moixiganguers d’Igualada 

També dissabte, però al migdia, els de la camisa blava van alçar un pilar davant Super Pedret, l’establiment guanyador del sorteig d’un pilar durant la Fira de Maig. Un pilar d’agraïment a tots els establiment de la campanya Aquí fem pinya 2014.

Per completar el cap de setmana, els Castellers de Berga alçaven un pilar a l’aplec independentista del Pi de les Tres Branques, a Castellar del Riu.