Aleta número 1000 i doble actuació a les fires de Berga i Navàs


Aleta número 1000 i doble actuació a les fires de Berga i NavàsEls Castellers de Berga estrenen el 3 de 7 amb agulla i el pilar de 5, aquesta temporada. El cap de setmana de 4 i 5 de maig ha estat d’una activitat frenètica per part dels Castellers de Berga. Divendres 3 de maig, van començar amb un assaig especial i concert de Llibert Fortuny al Cine Catalunya. Dissabte 4 de maig, arribava l’aleta número 1000 dels berguedans. Exactament al mateix lloc on van fer l’aleta número 1 a la Fira de Maig del 2012 (Passeig de la Indústria amb Avinguda del Canal Industrial), els Castellers de Berga van fer coincidir la número 1000, 7 anys després i també a la Fira de Maig de Berga. Just després, es van desplaçar pel mig de la fira fins a la Plaça Doctor Saló, on va començar la diada a les 6 de la tarda. Hi van descarregar 3 castells de 7 pisos: 3 i 4 de 7 i, per primer cop aquesta temporada, el 3 de 7 amb agulla. Tancaven la diada amb el primer pilar de 5 d’aquesta temporada. Els Castellers de la Sagrada Família van acompanyar els berguedans i van descarregar el 3 i el 4 de 7 i el 5 de 6. Després de la diada, cercavila amb Zebrass Marching Band, sopar amb els voluntaris del Torneig Casteller de Futbol i concert al Cine Catalunya.

I diumenge 5 de maig, els Castellers de Berga tampoc no vam faltar a una cita anual a la Fira de Primavera de Navàs. Allà hi vam tornar a descarregar 3 i 4 de 7 i també el 3 de 6 aixecat per sota. Tancàvem la diada descarregant el pilar de 5, altra vegada. Els Picapolls de la Gavarresa van descarregar a Navàs castells de 6 pisos.

Tanquem un cap de setmana arribant a les 1000 aletes, descarregant 5 castells de 7 pisos i 2 pilars de 5.

Els Castellers de Berga es desplacen el diumenge 12 de maig a la Sagrada Família, a Barcelona. Els berguedans actuaran, per primera vegada, davant l’emblemàtic temple.