Actuació final a Súria


Actuació final a SúriaAquest dissabte 31 d’octubre hem actuat per últim cop la temporada 2015. Ho hem fet a la Plaça del Poble Vell de Súria acompanyats pels Salats de Súria i els Castellers de Poble Sec, a la 8a Diada de la colla local.
Hem començat la diada, a quarts de 6 de la tarda, alçant 2 pilars de 4. A continuació, hem descarregat el nostre castell límit, de moment, el 5 de 7. Ho hem fet per 3a setmana consecutiva. El castell ha sigut més llarg que els anteriors. L’experiència ha permès defensar el castell i finalitzar-lo amb èxit. En segona ronda, hem descarregat un altre dels castells més difícils tècnicament: el 3 de 7 amb agulla. I també ho hem fet per 3a setmana consecutiva. El tercer castell ha estat el 4 de 7. La setmana anterior aconseguíem la fita de les 100 aletes a castells de 7 pisos; aquesta setmana hem arribat als 100 castells de 7 pisos descarregats. Finalment, a l’assaig de divendres vam descartar estrenar el 2 de 7. Tot i que les proves ens donaven confiança suficient per poder-lo carregar ens ha faltat un punt per estar convençuts que el descarregaríem. La temporada vinent arribarà el 2 de 7. Hem tancat la diada amb un pilar de 5 i dos pilars de 4.
Els Castellers del Poble Sec han completat el 2 de 7 com a millor castell i els Salats de Sùria han fet una molt bona actuació descarregant el 4 de 7, 3 de 7 amb agulla i 4 de 7 amb agulla, la seva millor actuació d’aquesta temporada 2015.
Hem acabat la temporada gaudint fent castells i amb ganes de més. I amb una sola caiguda: un 5 de 7 carregat a l’1 de maig a Berga. Un percentatge de caigudes inferior a la mitjana de totes les colles. Per celebrar la temporada 2015, el dissabte 7 de novembre farem activitats de tarda i un sopar a Cal Cuberas amb tots els castellers i col.laboradors de l’entitat. Després de la festa arribaran setmanes per planificar la temporada 2016 i la renovació de la Junta Directiva i la Junta Tècnica.