Actuació a Terrassa


Actuació a TerrassaAquest dissabte 13 de maig de 2017, hem actuat per primera vegada a Terrassa. Hem actuat a molts punts del país, però mai abans ho havíem fet a Terrassa. A més a més, ho hem fet convidats per una de les millors colles del país, els Minyons de Terrassa, i en un lloc on s’hi han escrit grans pàgines de la història: la Plaça Vella.

La diada estava emmarcada dins la Fira Modernista de Terrassa, una fira que viatja al 1900 i plena d’activitats per tornar a viure l’esplendor del tomant del segle XIX al segle XX. Terrassa era un bullici de gent anant i venint i activitats de tot tipus. A la diada de Terrassa ens hi han acompanyat una vintena de refugiats que estan allotjats a l’Alberg de Berga de de finals de 2016. D’aquesta manera, han pogut veure i viure d’aprop els castells.
A la Plaça Vella hi hem descarregat el 4 de 7, el 3 de 7 i el 5 de 7. Hem finalitzat la diada amb un pilar de 5 i 2 pilars de 4. En les 7 diades on hem participat fins al moment aquesta temporada, sempre hi hem descarregat un pilar de 5. El 5 de 7 ha estat el segon descarregat aquesta temporada. Una bona actuació mantenint la línia traçada a Navàs i Berga fa 15 dies.
Per la seva part, els Minyons de Terrassa han signat una molt bona actuació descarregant el 5 de 8, el el 2 de 8 amb folre i el 7 de 8, acabant amb el pilar de 6. Ens retrobem amb els Minyons de Terrassa a Berga, el proper 11 de juny, a la Diada dels Quatre Fuets.
Els Castellers de Berga tenim la propera actuació el diumenge 21 de maig, a Manresa. Actuarem juntament amb els Tirallongues de Manresa i els Castellers de Santpedor.