Actuació a Sitges


Actuació a SitgesDiumenge 24 de setembre, vam actuar a la Plaça Cap de la Vila, a Sitges. Ho vem fer en el marc de la festa major petita d’aquesta població del Garraf, en un horari poc habitual: un diumenge al vespre. A la plaça també hi havien els Xicots de Vilafranca, la Colla Joves Xiquets de Valls i la colla amfitriona, la Colla Jove de Castellers Sitges.
Era la primera vegada que actuàvem a Sitges i hi vam fer una molt bona actuació. Vam entrar a plaça amb un pilar caminat i hi vam descarregar un 3 de 7, un 4 de 7 i un 2 de 6. Vam tancar amb un pilar de 5 i, seguidament, dos pilars de 4 simultanis. Per la seva banda, la Jove de Sitges va descarregar 5 de 7, 7 de 7 i 4 de 7 amb agulla. La Joves de Valls, 2 de 8 amb folre, 3 de 8 i 4 de 8. I els Xicots de Vilafranca, 4 de 8, 2 de 7 i 4 de 7 amb agulla. La Plaça Cap de la Vila estava plena com un ou, hi havia molt públic per veure l’actuació castellera. Tanmateix, la diada va anar perdent ritme i espectadors. Al fet d’haver-hi 4 colles s’hi van sumar diversos peus desmuntats i intents desmuntats. 
Els Castellers de Berga no actuem aquesta setmana. La propera actuació serà a la Plana de l’Om, a Manresa, el dissabte 7 d’octubre, a la Fira Mediterrània.