Actuació a Manresa


Actuació a ManresaDissabte 17 de setembre, hem actuat al local dels Tirallongues de Manresa. Era la segona vegada que els Castellers de Berga actuàvem a Manresa, després de fer-ho durant la Festa Major del 2014

A la Casa de la Caritat, hi hem descarregat 2 pilars de 4, el 4 de 7, el 5 de 7 i el 4 de 7 amb agulla. Per acabar, hem descarregat un pilar de 5, estrenant alineació. Una magnífica actuació a Manresa, de les millors de la termporada. Els Tirallongues han descarregat el 3 i 4 de 7 i el 5 de 6.
Els Castellers de Berga entrem a dues setmanes decisives que ens portaran fins el Concurs de Castells de Tarragona, el proper dissabte 1 d’octubre. Per arribar a aquesta cita, ens queden 4 assajos i una actuació. Els assajos seran els dimarts i divendres al Cine Catalunya i els dos divendres seran assajos especials pensats en el Concurs de Tarragona. I diumenge 25 de setembre, actuem a la Fira de Sant Miquel, a Santpedor, juntament amb els Picapolls de la Gavarresa i els Castellers de Santpedor. Per a anar i tornar de Tarragona, els autocars seran gratuïts per a tothom qui ens hi vulgui acompanyar. A més, regalarem una samarreta i el sopar del dissabte 1 d’octubre. Més informació: als assajos del Cine Catalunya.